خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرآشپز خلاق
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۳ لیوان
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۱,۱/۴ لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • روغن مایع ۱ لیوان
طرز تهیه کیک ساده
دستور پخت کیک ساده

هیچ چیزی مثه یه کیک خونگی ساده نمی تونه فضای خونه رو پر از شادی و مهر کنه ، امروز میخواییم با هم یه کیک خیلی خوشمزه رو آموزش ببینیم و بعد برای عزیزانومن تهیه کنیم و لذتشو ببریم .

ابتدا آرد،وانیل،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید.

شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن به خوبی می زنیم تا یکنواخت شوند و کمی پفکی.

روغن را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.

شیر را نیز کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.

آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن مواد را هم می زنیم.

قالب مناسبی را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مواد کیک را داخل آن قرار داده و با دمای 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار می دهیم.

در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کیک اضافه کنید.

🍄🍄🍄🍄

خب حالا از تزیینش براتون بگم. برای لبه های کیک هم می تونید از شکلات آب شده استفاده کنید هم از گاناش که قبلا رسپی ش رو براتون گذاشتم.

اما برای برگ های روش یکم از شکلات تخته ای رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم ، وقتی یکم آب شد بهش یه کم کره اضافه کردم.(خیلی کم) و رفتم سراغ گل های مصنوعی خونمون و یک سری برگ از روش برداشتم😁 شکلات آب شده رو با ضخامت زیاد پشت برگ ها زدم، اون هارو روی سینی چیدم و داخل فریزر گذاشتم وقتی شکلات ها خوب سفت شدن از برگ ها جداشون کردم و روی کیکم چیدم. به همین راحتی شما هم می تونید با کمی خلاقیت متفاوت ترین آشپزی رو داشته باشید.

 

نکته 1 : کیک را بلافاصله پس از پختن از ظرف در خارج نکنید چون ممکن است براحتی در نیاید و کیک شما نصف شود.

نکته 2 : اگر از روغن جامد استفاده کنید کیک بهتری خواهید داشت.

نکته 3 : منظور از لیوان برای مواد لازم یک عدد لیوان دسته دار فرانسوی است.

نکته 4 : در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کیک اضافه کنید.

نکته 5 : دمای هر فری متفاوت است ، برای اینکه کیک بهتری داشته باشید 20 دقیقه قبل از اینکه کیک را در فر قرار دهید آنرا روشن کنید ، در 20 دقیقه اول که کیک در فر قرار گرفت به هیچ وجه در فر را باز نکنید و بعد از 40 دقیقه از زمان چخت با یک خلال دندان کیک را تست کنید اگر موادی به کیک نچسبید ، یعنی کیک آماده است .

نکته 6 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 7 : مواد مورد استفاده در این کیک بهتر است به دمای محیط رسیده باشند .