خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر لبو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری سر پر
  • آب یک چهارم لیوان
  • شیر دوسوم لیوان
  • خامه 1 پاکت
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق مرباخوری سر پر
  • پوره لبو نصف لیوان
  • سس لبو ۴ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه دسر لبو
دستور پخت دسر لبو

پودر ژلاتین و آب را رو بخار آب کتری بذارید تا شفاف و بیرنگ شود. چغندراتون با آب بپزید وقتی پخته شد ،شکر بنابر ذائقه خودتون اضافه کنید و بذارید آب لبو کمی غلیظ شه .بعد از سرد شدن، لبوتون و کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. مقدار شکر بخودتون بستگی داره اگه لبو وآب لبوتون خیلی شیرینه شکر کمتری اضافه کنید اگه شیرین نیس شکر بیشتری بریزید. پوره و خامه (من چهار ق غ خامه بیشتر نریختم شما میتونید ی پاکت کامل بریزید)وشکر را با دور کند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس شیر و آب لبو که غلیظ شده و مثل سس شده را اضافه کنید و هم بزنید حواستون باشه زیادی هم نزنید ک کف میکنه، بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، را اضافه کنید و هم بزنید ، قالب مورد نظرتون و بهتره با روغن جامد چرب کنید اگه روغن مایع هم دارید عیبی نداره .شش ساعت تو یخچال بمونه آماده میشه.