ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود. سپس آنها را با نمک و فلفل و روغن زیتون و سس خردل مزه دار کنید. یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر و خامه و زعفران که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید. روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید. نکته: به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون مرغ و به جای گوشت از ژامبون گوشت استفاده کنید. فقط حداقل یکی از گوشت ها باید وجود داشته باشه.