خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوردن بلو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • گوشت گوساله 400 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • شیر 1/4 پیمانه
  • روغن به میزان لازم
  • خامه 2 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 2 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ 200 گرم
  • آردسوخاری 4 قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه ای 4 ورق
دستور پخت کوردن بلو

ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود. سپس آنها را با نمک و فلفل و روغن زیتون و سس خردل مزه دار کنید. یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر و خامه و زعفران که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید. روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید. نکته: به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون مرغ و به جای گوشت از ژامبون گوشت استفاده کنید. فقط حداقل یکی از گوشت ها باید وجود داشته باشه.