خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت گلت فود :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 3 پیمانه
  • شکر 2/3 قاشق مرباخوری
  • نمک به میزان لازم
  • شیر به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • کره 150 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده مقداری
  • پنیرگودا به میزان لازم
دستور پخت گلت فود

برای رومال زرده تخم مرغ 2 عدد شیر 2 ق غ زعفران کمی پنیر گودا مواد میانی را میتوان مایه گوشتی ماکارونی باشد و یا مایه مرغ خلالی مرینیت و تفت داده شده و قارچ و فلفل دلمه و یا پیاز تفت داده ، فلفل دلمه ای، قارچ تفت داده و کالباس خرد شده حال خمیر را اماده میکنیم در ی کاسه بزرگ ارد و نمک و شکر را مخلوط میکنیم سپس کره سرد خرد شده را اضافه و با نوک انگشتان ب ارامی ورز میدهیم تا ب شکل خرده نان در بیاد بعد قاشق قاشق شیر سرد اضافه میکنیم تا جایی ک خمیر حاصل شود و خمیر جمع شود سپس خمیر را ب چانه های 50 گرمی تقسیم میکنیم ته سینی فر فویل پهن میکنیم چانه های خمیر را با وردنه پهن میکنیم و روی فویل قرار میدهیم از مواد میانی 3 ق غ وسط خمیر میگذاریم و پنیر گودا تکه شده روی ان قرار میدهیم و روی ان کمی اویشن ریخته و کناره های خمیر را بالا اورده و جمع میکنیم ب این ترتیب گلت ها را اماده میکنیم زرده های تخم مرغ را با 2 ق غ شیر و کمی زعفران مخلوط میکنیم و با قلم روی خمیر رومال میزنیم و در فر از قبل گرم شده 180 ب مدت 15 تا 20 دقیقه زیر خمیر ک پخت گریل را روشن میکنیم تا روی خمیر هم کمی طلایی شود گلت های ما اماده میشود.