خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کدو حلوایی با شیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (2)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 230 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 220 گرم
  • شیر 40 گرم
  • روغن 150 گرم
  • گردو خرد شده 50 گرم
  • کدو حلوایی 2/3 پیمانه
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی 50 گرم
  • شیر عسلی 100 گرم
  • پودر کاکائو 15 گرم
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با شیر
دستور پخت کیک کدو حلوایی با شیر

این کیک مثه همه کیک های میوه ای مدت زمان پختش نسبت به کیک های معمولی بیشتره .

یک قاشق ارد را به شکلات چیپسی و گردوی خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ها و گردوها کاملا به ارد اغشته شوند .

بکینگ پودر و هل و نمک و پودر کاکائو را به ارد اضافه کرده و دوبار الک کنید .

تخم مرغها و وانیل را به شکر اضافه کرده و با همزن برقی 3 دقیقه بزنید .

شیر و روغن مایع را اضافه کره و در حد مخلوط شدن مواد با لیسک هم بزنید .

پوره یا تکه های کوچک کدو را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

مخلوط آرد را در سه نوبت به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید تا مواد کیک یکدست شود .

در مرحله اخر افزودن ارد ، شکلات و گردو را نیز اضافه کنید .

داخل قالب را با روغن چرب کرده و ارد پاشی کنید .

مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه طبقه وسط به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید .

بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کیک مقداری سرد شود .

سپس قالب را روی توری برگردانده و قالب را بردارید تا کیک کاملا سرد شود .

تهیه کرم روی کیک :

شیر عسلی 100 گرم

کره 20 گرم

شکلات تلخ 100 گرم

شیر عسلی و کره و شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .

مرتب هم بزنید تا کره و شکلات ذوب شده و با شیر عسلی مخلوط شود .

سپس مواد را از روی حرارت بردارید (لازم نیست مواد بجوشد)

 

کیک سرد شده را در ظرف مورد نظر قرار دهید و کرم را با قاشق طوری روی کیک بریزید که از اطراف کیک شره کند .

سپس روی کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید.

نکته: اگر نمی خواهید کرم روی کیک را تهیه کنید 20 گرم به شکر و 15 گرم به روغن کیک اضافه کنید. جایگزین چیپس شکلات میتونید از پودر کاکائو استفاده کنید.