این کیک مثه همه کیک های میوه ای مدت زمان پختش نسبت به کیک های معمولی بیشتره .
یک قاشق ارد را به شکلات چیپسی و گردوی خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکلات ها و گردوها کاملا به ارد اغشته شوند .
بکینگ پودر و هل و نمک و پودر کاکائو را به ارد اضافه کرده و دوبار الک کنید .
تخم مرغها و وانیل را به شکر اضافه کرده و با همزن برقی 3 دقیقه بزنید .
شیر و روغن مایع را اضافه کره و در حد مخلوط شدن مواد با لیسک هم بزنید .
پوره یا تکه های کوچک کدو را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
مخلوط آرد را در سه نوبت به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید تا مواد کیک یکدست شود .
در مرحله اخر افزودن ارد ، شکلات و گردو را نیز اضافه کنید .
داخل قالب را با روغن چرب کرده و ارد پاشی کنید .
مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه طبقه وسط به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید .
بعد از پخت کیک را از فر خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کیک مقداری سرد شود .
سپس قالب را روی توری برگردانده و قالب را بردارید تا کیک کاملا سرد شود .
تهیه کرم روی کیک :
شیر عسلی 100 گرم
کره 20 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
شیر عسلی و کره و شکلات تلخ را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید .
مرتب هم بزنید تا کره و شکلات ذوب شده و با شیر عسلی مخلوط شود .
سپس مواد را از روی حرارت بردارید (لازم نیست مواد بجوشد)
کیک سرد شده را در ظرف مورد نظر قرار دهید و کرم را با قاشق طوری روی کیک بریزید که از اطراف کیک شره کند .
سپس روی کیک را به شکل دلخواه تزیین کنید.
نکته: اگر نمی خواهید کرم روی کیک را تهیه کنید 20 گرم به شکر و 15 گرم به روغن کیک اضافه کنید. جایگزین چیپس شکلات میتونید از پودر کاکائو استفاده کنید.