یک بسته ژله توت فرنگی را با 1 و 1/4 لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری شفاف می کنیم و زمانی که از داغی افتاد درون یک ظرف پیرکس به صورت یک لایه نازک 1 سانتی ریخته و درون یخچال گذاشته تا ببندد و بعد از بستن برشهای مربعی 1 در 1 میزنیم . ژلاتین را شفاف می کنیم . در یک ظرف لعابی شیر ،شکر و وانیل را ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود بعد وقتی خنک شد کم کم به ماست اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و ژلاتین شفاف شده و از داغی افتاده را به آنها اضافه میکنیم و بعد که خنک شد به خامه زده شده اضافه میکنیم و بعد آن را نیم بند کرده و آناناس ، گردوی خرد شده و مکعب های ژله توت فرنگی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و درون قالب از قبل چرب شده می ریزیم و 6_8 ساعت درون یخچال گذاشته تا ببندد و بعد از قالب در آورده و سرو کنید .