خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک براونی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1.5 لیوان
  • شیر 1.5 لیوان
  • روغن 1.5 لیوان
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک براونی
دستور پخت کیک براونی

اول از همه فر رو روشن می کنیم با درجه 180 درجه گرم بشه .

روش تهیه سس شکلات با پودر کاکائو :

شیر، شکر، روغن و پودر کاکائو رو با هم مخلوط می کنیم تا یک مایع خوشرنگ شکلاتی به دست بیاریم ،

یک لیوان از این سس رو بر می داریم و کنار میذاریم .

روش تهیه کیک براونی :

تخم مرغ ها رو در ظرفی جداگانه به همراه وانیل به خوبی می زنیم تا حباب های ریز داخلش به وجود بیاد، این کار بافت کیک رو بهتر می کنه.

تخم مرغ هارو به مواد شکلاتی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم . منظور از مواد شکلاتی همه مواد مواد بجز اون یک لیوانی هست که در ابتدا برای سس روی کیک جدا کردیم .

آرد و بیکینگ پودر رو با هم دو بار الک می کنیم و کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

در این مرحله تا حدی که مواد یک دست بشه کافیه و نیاز به هم زدن زیاد نداره.

قالب کیک رو چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده می گذاریم.

زمان پخت این کیک بین 35 تا 40 دقیقه ست .

اما توجه کنین که در 20 دقیقه اول زمان پخت به هیچ وجه درب فر رو باز نکنین چون پف کیک میخوابه.

بعد از گذشت نیم ساعت با کمک یک خلال دندان به آرامی داخل کیک فرو کرده و بیرون بیارین اگر خلال دندان تمیز بود یعنی کیک آماده ست و اگر خلال آغشته به مواد کیک بود باز هم برای پخت زمان می دیم و 10 دقیقه دیگه چک می کنیم.

بعد از اینکه کیک رو از فر بیرون آوردیم، سس شکلاتی رو که ابتدای کار کنار گذاشته بودیم روی کیک می ریزیم و یک ربع تا 20 دقیقه اجازه می دیم تا سس به خورد کیک بره و از داغی بیفته .

بعد کیک رو از قالب خارج کرده و به قطعات مناسب تقسیم و سرو می کنیم

یا اینکه کیک رو همون اول از قالب در بیارین و در ظرف سرو قرار بدین بعد روش سس رو بریزین،

نکته مهمش اینه که تا کیک گرم هست سس رو بریزیم.