ابتدا 20 گرم شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را روى آن بپاشید و کنار بگذارید تا عمل بیاید. بقیه مواد خمیر بجز آرد را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید 300 گرم آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود سپس چند دقیقه ورز دهید سپس کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله کرم را آماده کنید. زرده هاى تخم مرغ را با 25 گرم شکر بزنید تا سفید و کرم مانند شود 20 گرم آرد را اضافه و مخلوط کنید. شیر را با 25 گرم شکر مخلوط کرده روى حرارت بگذارید هم بزنید تا شکر حل شود ولى شیر نجوشد ، سپس آن را به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید و دوباره روى حرارت بسیار ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود سپس آن را به تدریج به مخلوط زرده اضافه کنید و دوباره روى حرارت بسیار ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود سپس کره و وانیل را افزوده و از روى حرارت بردارید و روى آن را بپوشانید تا خنک شود. بعد از آماده شدن خمیر گلوله هایى از آن را برداشته و با وردنه باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و یک قاشق غذاخورى از کرم خنک روى خمیر قرار دهید و لبه هاى خمیر رامرطوب کنید و خمیر را تا کرده و لبه هاى آن را محکم کنید و با قیچى یا چاقو روى لبه هاى خمیر شیارهاى متقارن ایجاد کرده و بیست دقیقه دیگر استراحت دهید. سپس با زرده تخم مرغ رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دماى 180 درجه به مدت حدودا بیست دقیقه بپزید.