ابتدا شاه توتها رو تمیز میکنیم ومیشوریم وله یا پوره میکنیم وبعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و3تا4ساعت تو یخچال میگذاریم وبعد رو حرارت میگذاریم وقتی جوش اومد کف روی آن را میگیریم ودور میریزیم پودرژلاتین رو روی اون نیم لیوان آب میریزیم وبعداز 20 دقیقه به مارمالاد اضافه میکنیم وهم میزنیم و5دقیقه آخر پخت هم وانیل وآبلیمو رو به مارمالاد اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم تا خنک بشه این مارمالاد بعدازخنک شدن به خاطر وجود ژلاتین غلیظ میشه روی هم رفته نیم ساعت پختش طول میکشه زیاد نپزید که رنگ شاه توتها خیلی تیره بشه ومارمالاد شکرک بزنه, این مارمالاد برای تزیین کیک و بیسکوییت وپنکک صبحانه وحتی مابین نانها وکیکها استفاده میشه امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.