خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت مارمالاد شاه توت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 500 گرم
  • آب 1/2 لیوان
  • پودر ژلاتین یک قاشق چای خوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • شاه توت 500 گرم
طرز تهیه مارمالاد شاه توت
دستور پخت مارمالاد شاه توت

ابتدا شاه توتها رو تمیز میکنیم ومیشوریم وله یا پوره میکنیم وبعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و3تا4ساعت تو یخچال میگذاریم وبعد رو حرارت میگذاریم وقتی جوش اومد کف روی آن را میگیریم ودور میریزیم پودرژلاتین رو روی اون نیم لیوان آب میریزیم وبعداز 20 دقیقه به مارمالاد اضافه میکنیم وهم میزنیم و5دقیقه آخر پخت هم وانیل وآبلیمو رو به مارمالاد اضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم تا خنک بشه این مارمالاد بعدازخنک شدن به خاطر وجود ژلاتین غلیظ میشه روی هم رفته نیم ساعت پختش طول میکشه زیاد نپزید که رنگ شاه توتها خیلی تیره بشه ومارمالاد شکرک بزنه, این مارمالاد برای تزیین کیک و بیسکوییت وپنکک صبحانه وحتی مابین نانها وکیکها استفاده میشه امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.