خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پاناکوتای خرما :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر 1/2 پیمانه
  • پودرکاکایو (درصورت نیاز) 2ق غ
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پودر ژلاتین 2 قاشق چای خوری
  • آب سرد 1/3 پیمانه
  • خرما 10 عدد
طرز تهیه پاناکوتای خرما
دستور پخت پاناکوتای خرما

قالب را چرب کنید و در فریزر قرار دهید. خرما را پوست گرفته و با شیر میکس کنید. خامه را در روی حرارت به مدت 1 دقیقه بگذارید . همین که خامه شروع به جوشیدن کرد از حرارت برداشته ژلاتین را در آب سرد حل کرده و بن ماری کنید ژلاتین را در خامه ریخته و سپس پوره خرما را ریخته و مخلوط کنید . در آخر نیز پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و در قالب چرب شده بریزید و 3 ساعت در یخچال دهید.