خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی لطیفه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: بانوی آفتاب
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
سایر دوره های برگزار شده
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1/2 پیمانه
  • پودرقند 1/2 پیمانه
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1/4قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4قاشق چای خوری
  • پودرتارتار 1/4قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی لطیفه
شیرینی لطیفه دستور پخت

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم .

سپس سفیده را با نصف پودر قند می زنیم .

سپس پودر تار تار را وقتی که تخم مرغها از هم شکستند و کف کردن اضافه می کنیم تا حجمش دو برابر بشه و از ظرف نریزه .

سپس زرده را با مابقی پودر قند و وانیل می زنیم تا کرم رنگ شود .

در آخر مواد خشکمان که شامل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودری را که از قبل سه بار الک کرده ایم را همراه سفیده کم کم به زرده اضافه می کنیم و با لیسک آروم فولد می کنیم ، که پف سفیدمون نخوابه .

سپس توی سینی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخل قیف می ریزیم و سر قیف را یه کوچولو برش می دهیم و داخل سینی به اندازه یه گردوی بزرگ می چینیم ، بستگی به خودتان دارد سایز شیرینی ها .

روی شیرینی ها حتما حتما پودر قند بپاشید چون موجب ترک خوردگی روی شیرینی ها می شود.

در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 15 دقیقه می پزیم .

البته بستگی به دمای فرتون داره .

چون دمای فرها متفاوته .

نکته : وقتی از فر در آوردین بزارین کامل خنک شه بعد جدا کنید فر رو از ده دقیقه بعد چک کنید زیر شیرینی ها تیره نشود .