ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم .
سپس سفیده را با نصف پودر قند می زنیم .
سپس پودر تار تار را وقتی که تخم مرغها از هم شکستند و کف کردن اضافه می کنیم تا حجمش دو برابر بشه و از ظرف نریزه .
سپس زرده را با مابقی پودر قند و وانیل می زنیم تا کرم رنگ شود .
در آخر مواد خشکمان که شامل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودری را که از قبل سه بار الک کرده ایم را همراه سفیده کم کم به زرده اضافه می کنیم و با لیسک آروم فولد می کنیم ، که پف سفیدمون نخوابه .
سپس توی سینی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخل قیف می ریزیم و سر قیف را یه کوچولو برش می دهیم و داخل سینی به اندازه یه گردوی بزرگ می چینیم ، بستگی به خودتان دارد سایز شیرینی ها .
روی شیرینی ها حتما حتما پودر قند بپاشید چون موجب ترک خوردگی روی شیرینی ها می شود.
در فر از پیش گرم شده با دمای 175 به مدت 15 دقیقه می پزیم .
البته بستگی به دمای فرتون داره .
چون دمای فرها متفاوته .
نکته : وقتی از فر در آوردین بزارین کامل خنک شه بعد جدا کنید فر رو از ده دقیقه بعد چک کنید زیر شیرینی ها تیره نشود .