سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های ان را خارج کرده و به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به آن آب می افزاییم و لازم است که حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود . اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید مدت زمان اماده شدن ان کوتاه تر می گردد دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی و افسردگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت . دارچین ماده ای است خوشبو که بسیاری انرا یکی از رموز جوانی دانسته اند . دارچین بدن را گرم نگه میدارد و قوای جسمانی را بیشتر می سازد و در سلامتی اثر مثبتی می گذارد ،بهترین دارو برای درهای عضلانی است و در برخی موارد به عنوان تب بر نیز مورد استفاده قرار می گیرد . در مواقعی که بدن دارای ضعف است ویا سرما خورده اید نوشیدن دمنوش سیب و دارچین می تواند برای شما بسیار مفید باشد .چای دارچین نیز میتواند بر روی سیستم گوارش اثر مثبتی داشته باشد و خاصیت ارامش بخشی دارد به گونه ای که درد و نفخ معده و اسهال را بهبود می بخشد .در واقع دمنوش دارچین می تواند مثل یک مسکن و ضد درد عمل می کند . دمنوش سیب و دارچین ، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می گذارد همانطور که رایحه ی خوش و مزه ی شیرین سیب بسیار دلنشین است و حاوی انواع ویتامین های گروه ب و منیزیم و فسفر می باشد . برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین ، می توانید از دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشدبه همراه دارچین استفاده نمایید . طبیعت : گرم