خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک خیس شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد یک پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه و یک چهارم پیمانه
  • شیر دو پیمانه
  • روغن دو سوم پیمانه
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • پودر کاکائو 6 قاشق غذا خوری
دستور پخت طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

مواد لازم :

آرد 140 گرم ( یک پیمانه کاملا پر )

شکر 200 گرم ( یک پیمانه کاملا پر )

تخم‌مرغ درشت 4 عدد

روغن 130 گرم (2/3 پیمانه )

شیر 100 گرم ( 1/2 پیمانه )

پودر کاکائو ( 3 ق غ )

وانیل یک ق چ

بیکینگ پودر یک ق غ

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن برقی با سرعت بالا خوب بزنید تا حجیم و کشدار و سفید شود . شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .

آرد ، بیکینگ پودر و پودر شکلات را مخلوط کنید و سه بار الک کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید  تا گلوله نشود. در آخر مواد را با همزن دستی در حد چند ثانیه مخلوط کنید .

داخل قالب گرد 25  یا قالب گرد 30 میان‌تهی را با کره نیمه سرد چرب کنید و به خوبی آرد پاشی کنید و آرد اضافه رو با ضربه از قالب خارج کنید .

مواد را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار دهید .( با سیخ چوبی امتحان کنید اگر کیک به سیخ چوبی نچسبیده باشد یعنی کیک پخته است)

در نهایت کیک را از فر خارج کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید خنک شود.

برای سس شکلات :

300 گرم شیر ( یک و1/2 پیمانه )

60 گرم شکر ( 1/4 پیمانه )

50 گرم روغن ( 2 ق غ )

100 گرم شکلات تخته ای

30 گرم پودر کاکائو ( 3 ق غ)

با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید ( نیاز به جوشیدن نیست فقط باید مواد کاملا با هم ترکیب شوند )

بعد از خنک شدن کیک و سس شکلات ، مطمئن شوید که کیک به راحتی از قالب خارج میشود سپس کیک را به قالب برگردانید و سس را روی آن بریذید و صبر کنید تا شکلات به خورد کیک برود. در نهایت کیک را در ظرف سرو برگردانید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی خوشتان آمده باشد. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.