خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک هات چاکلت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۱ونیم پیمانه
  • بکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۲/۳ پیمانه
  • آب جوش ۱/۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۱قاشق سوپ خوری
  • هات چاکلت ۲ بسته
کیک هات چاکلت
دستور پخت کیک هات چاکلت

ابتدا تخم مرغ ،شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی وسبک شود حداقل 5 دقیقه هم میزنیم. سپس روغن مایع و مخلوط آب داغ و هات چاکلت وپودر کاکائو را از قبل با هم ترکیب کردیم را اضافه میکنیم . سپس آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا اینکه مواد یکدست شود. در قالب دلخواه بریزید من در قالبهای پای ریختم و در فر گرم شده با درجه حرارت 175 بگذارید تا بپزد. رویه کیکها هم گاناش شکلاتی هست ،ابتدا 200 گرم خامه را روی حرارت بگذارید وقتی دور آن سوزن جوش شد از روی حرارت برداریدو 100 تا 150 گرم شکلات داخل آن بریزید ومرتب هم بزنید تا شکلات ها کاملا آب شود و مایه آن یکدست شود . نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید ولذت ببرید