خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی توت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر نصف پیمانه
  • گلاب 7 قاشق غذاخوری
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • پودر بادام 200 گرم
  • پودر شکر 200 گرم
  • خلال پسته 50 گرم
طرز تهیه شیرینی توت
دستور پخت شیرینی توت

یکی از شیرینی های سنتی معطر ایرانی که با هل تهیه می شود " توت" است. این شیرینی را که خیلی ساده تهیه می شود میتوان جایگزین قند کرد و از صرف آن با چای لذت برد. هم چنین مناسب برای پذبرایی عید نوروز می باشد. پودرهل، پودر بادام و پودر قند یا پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر شود. خمیر نباید زیاد شل شود اگر بخواهید شیرینی توت شما رنگی باشد، می توانید در این مرحله دو قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید سپس مقدار کمی از این خمیر را بردارید و در دست به صورت توت فرم دهید آن را در شکر بغلتانید و یک خلال پسته در قسمت بالای آن فرو ببرید بقیه خمیر را هم به همین صورت فرم دهید توت ها را در ظرفی در دار نگاه دارید تا خشک نشوند