تخم مرغ ها را خوب زده تا کرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شکر را به آن افزوده و می زنیم. کره ذوب شده، شیر و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم. مواد خشک (آرد، نمک، هل، دارچین و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم می زنیم. در قالب های مافین کپسول قرار داده و تا قالب را از مایه کیک پر می کنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. نکته برای پوره کردن کدو حلوایی: برای پوره کردن کدو حلوایی، آن را پوست کنده و خرد می کنیم و با کمی آب می پزیم تا نرم شود سپس از صافی رد کرده و در مخلوط کن پوره می کنیم.