خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کاپ کیک کدو حلوایی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (4)
مواد لازم:
  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد دو پيمانه
  • بکینگ پودر يك و نيم قاشق چايخوري
  • وانیل 1/8 قاشق چايخوري
  • شکر يك پيمانه
  • نمک 1/8 قاشق چايخوري
  • شیر 1/4 پيمانه
  • دارچین نصف قاشق چايخوري
  • کره 100 گرم
  • کدو حلوایی پخته 200 گرم(نصف پيمانه)
  • هل 1/8 قاشق چايخوري
کاپ کیک کدوحلوایی
دستور پخت کاپ کیک کدو حلوایی

تخم مرغ ها را خوب زده تا کرم رنگ و حجیم شوند سپس وانیل و شکر را به آن افزوده و می زنیم. کره ذوب شده، شیر و پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن می زنیم. مواد خشک (آرد، نمک، هل، دارچین و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و به تدریج به مواد بالا افزوده و هم می زنیم. در قالب های مافین کپسول قرار داده و تا قالب را از مایه کیک پر می کنیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. نکته برای پوره کردن کدو حلوایی: برای پوره کردن کدو حلوایی، آن را پوست کنده و خرد می کنیم و با کمی آب می پزیم تا نرم شود سپس از صافی رد کرده و در مخلوط کن پوره می کنیم.