خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خاگینه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4عدد
  • آرد 4قاشق غذاخوی
  • بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
  • شکر 2 ليوان
  • آب 1ليوان
  • دارچین به ميزان لازم
  • زعفران غلیظ دم کرده 1 قاشق غذاخوی
  • گردو خورد شده به ميزان لازم
  • ماست 4قاشق غذاخوی
  • هل به ميزان لازم
  • پودر گل محمدی به ميزان لازم
کیک خاگینه
دستور پخت کیک خاگینه

ابتدا شکر و اب را باهم مخلوط کرده میزاریم روی حرارت تا بجوشد و کمی غلیظ بشود و در اخر زعفران و هل را اضافه میکنیم از حرارت بر میداریم میزاریم خنک بشه تخم مرغ و بقیه مواد را به دمای محیط میرسانیم .توی یک ظرف تخم مرغها رو با دور کند همزن بمدت 5دقیقه هم میزنیم بعد ماست و ارد و بگینگ پودر را اضافه کرده هم میزنیم کف قالب را چرب کرده کمی از مواد را ریخته میزاریم توی فر ک از قبل با درجه حرارت 180 روشن کردیم تا نیم بند بشه بعد مواد میانی را ریخته درباره ماباقی مایع را روش ریخته دوباره داخل فر قرار میدهیم . وقتی خاگینه اماده شد از فر در اورده و شهد را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا شهد ب خورد خاگینه بره بعد برش داده سرو میکنیم..