خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت شیرینی چنگالی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • پودرقند ۱/۲ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده دوقاشق
  • شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
  • کنجد به مقدار لازم
  • بادام به مقدار لازم
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • آرد سفید ۱,۲/۳ پیمانه
طرز تهیه شیرینی چنگالی
دستور پخت شیرینی چنگالی

1- ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود 2- سپس زرده و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم 3- بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم 4- بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم 5- با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم 6- در فر از قبل گرم شده با حرارت 160درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم 7- بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر نارگیل و...میزنیم سایر نکات برای این شیرینی اگر ازهمزن برقی استفاده کنیم بهتر است ولی میتوان با چنگال یا همزن دستی هم مواد را مخلوط کنید!در شیرینی هایی که پودر قند لازمه شکر را پودر نکنید وجایگزین نکنید کیفیتش متفاوت است!اگر کاکائویی درست کردیدچهارقاشق آرد کم کنید ودو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید همیشه در شیرینی خشک دوبرابر میزان پودر کاکائو از آرد کم کنید!در شیرینی هایی که کره یا روغن دارند زیاد ورز ندهید روغن پس میدهد وشیرینی خشک میشود!بیشتر از زمان لازم قرار ندهید حتی اگر با دست امتحان کردید نرم بود اشکال نداره بعد از سرد شدن سفت میشود!