تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن یا چنگال خوب مخلوط کنید تا حالت کش دار پیدا کنه. بعد روغن و در ادامه آرد و پکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر شیر رو اضافه کنید. فنجون هاتون رو چرب کنید و از مواد داخلشون رو پر کنید. حالا قابلمه تون رو به اندازه نصف فنجون هاتون از آب پر کنید و روی حرارت بذارید وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و فنجون هارو داخل قابلمه بچینید و در قابلمه رو بگذارید تا به مدت 15 دقیقه به همون حالت بمونه. ( فنجان ها باید تحمل حرارت رو داشته باشند.) بعد یک رب حرارت رو خاموش کنید و بر روی قابلمه پارچه ای بیندازید و به مدت ده دقیقه بهش اجازه بدید تا بمونه، درست مثل دم گذاشتن برنج. در مرحله آخر اجازه بدید که کیک ها سرد شن و بعد از فنجون ها خارجشون کنید. 🍄اگر خواستید کیک ساده داشته باشید به جای پودر کاکائو آرد اضافه کنید.