خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک فنجونی با روکش گاناش :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1عدد
  • آرد 8 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
  • وانیل کمی
  • شکر 4قاشق غذاخوری
  • شیر 8قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 2قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
کاپ کیک شکلاتی با روکش گاناش
دستور پخت کیک فنجونی با روکش گاناش

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن یا چنگال خوب مخلوط کنید تا حالت کش دار پیدا کنه. بعد روغن و در ادامه آرد و پکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر شیر رو اضافه کنید. فنجون هاتون رو چرب کنید و از مواد داخلشون رو پر کنید. حالا قابلمه تون رو به اندازه نصف فنجون هاتون از آب پر کنید و روی حرارت بذارید وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و فنجون هارو داخل قابلمه بچینید و در قابلمه رو بگذارید تا به مدت 15 دقیقه به همون حالت بمونه. ( فنجان ها باید تحمل حرارت رو داشته باشند.) بعد یک رب حرارت رو خاموش کنید و بر روی قابلمه پارچه ای بیندازید و به مدت ده دقیقه بهش اجازه بدید تا بمونه، درست مثل دم گذاشتن برنج. در مرحله آخر اجازه بدید که کیک ها سرد شن و بعد از فنجون ها خارجشون کنید. 🍄اگر خواستید کیک ساده داشته باشید به جای پودر کاکائو آرد اضافه کنید.