خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تارت موز :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 2 لیوان
  • وانیل به میزان لازم
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • موز مقدار لازم
  • کره سرد 200 گرم .
  • آب سرد به میزان لازم
طرز تهیه تارت موز
دستور پخت تارت موز

آرد ، نمک و شکر را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید ( در صورتی که میکسر ندارید میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید ). کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند. خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود سپس برای تهیه تارت استفاده کنید ( پیشنهاد میشود خمیر یک شب داخل یخچال بماند ). بعد از آماده کردن خمیر آن را داخل قالب مورد نظر با ضخامت کم پهن کنید. موز ها را حلقه حلقه کنید و داخل آن بریزید کمی شکر و وانیل هم روی موزها بپاشید. سپس با بقیه خمیر روی آن را به هر شکلی خواستید پر کنید. (من تارت هام رو داخل قالب کوچک و به صورت تکنفره در اوردم) و داخل فر با حرارت 200 درجه به مدت30 دقیقه قرار دهید.