خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیفون ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲۰۰گرم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
  • شکر ۲۰۰گرم
  • شیر ۶۴ گرم
  • روغن ۵۶ گرم
طرز تهیه کیک شیفون ساده
دستور پخت کیک شیفون ساده

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم به مدت 8 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه حال روغن و اب یا شیر را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم. و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا 10 دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد. حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. و اون رو به هر شکلی خواستید برش بدید و خامه کشی کنید.