خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک گیلاس :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۳۰۰گرم (۲ تا لیوان دسته دار فرانسوی)
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پر
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکر ۲۰۰گرم
  • روغن ۱۳۵ گرم
  • ماست ۲۴۰ گرم
  • گیلاس یا آلبالو مخلوط هردوهسته گرفته ۳۰۰ گرم
کیک گیلاس
دستور پخت کیک گیلاس

سه عدد تخم مرغ رو باشکر و وانیل میزنیم تا کش دارو کرم رنگ بشه .روغن و ماست رو هم به ترکیب شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم .آرد رو با بکینگ پودر رو الک میکنیم و به مواد اضافه می کنیم. اگر می خوایید کیک تون پف بیشتری داشته باشه سفیده رو جدا بزنید و در آخر اضافه کنید. توجهسعی کنید مواد خیس تون بیشتر از میزان اصلیش نشه چون علاوه بر اینکه کیکتون خمیر میشه گیلاس و آلبالو هاتون هم همه به کف ظرف میرن! داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و چربش میکنیم .مقداری از مایع کیک رو ته قالب ریخته صاف میکنیم .نصف گیلاس های هسته گرفته رو روش میچینیم و بقیه مایع رو روی اونا ریخته صاف میکنیم و بقیه آلبالو هارو روش میچینیم و در فر گرم با حرارت180درجه میپزیم