سه عدد تخم مرغ رو باشکر و وانیل میزنیم تا کش دارو کرم رنگ بشه .روغن و ماست رو هم به ترکیب شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم .آرد رو با بکینگ پودر رو الک میکنیم و به مواد اضافه می کنیم. اگر می خوایید کیک تون پف بیشتری داشته باشه سفیده رو جدا بزنید و در آخر اضافه کنید. توجهسعی کنید مواد خیس تون بیشتر از میزان اصلیش نشه چون علاوه بر اینکه کیکتون خمیر میشه گیلاس و آلبالو هاتون هم همه به کف ظرف میرن! داخل قالب کاغذ روغنی انداخته و چربش میکنیم .مقداری از مایع کیک رو ته قالب ریخته صاف میکنیم .نصف گیلاس های هسته گرفته رو روش میچینیم و بقیه مایع رو روی اونا ریخته صاف میکنیم و بقیه آلبالو هارو روش میچینیم و در فر گرم با حرارت180درجه میپزیم