خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکو قندی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • شکر 1 لیوان
  • آب 1/2 لیوان
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
  • سیب زمینی آب پز شده 3 عدد متوسط
  • گلاب 3 قاشق غذا خوری
  • پودر هل سبز کمی
طرز تهیه کوکو قندی
دستور پخت کوکو قندی

سیب زمینی پخته و بعد خنک می کنیم و بعد با گوشکوب خوب له می کنیم تا یکدست شود سپس تخم مرغ را تک تک اضافه کرده و با کمی نمک و زعفران خوب می زنیم و درون ماهیتابه که درون آن روغن داغ ریخته ایم می ریزیم و یک طرف آن که سرخ شد و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و بعد قسمت بندی کرده و شهد سرد را به آن اضافه کرده و در ماهیتابه را گذاشته و می گذاریم شهد به کوکو برود ( حدود 10 دقیقه ) شهد : آب ، شکر ، پودر هل و زعفران را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و لی نباید سفت شود