سیب زمینی پخته و بعد خنک می کنیم و بعد با گوشکوب خوب له می کنیم تا یکدست شود سپس تخم مرغ را تک تک اضافه کرده و با کمی نمک و زعفران خوب می زنیم و درون ماهیتابه که درون آن روغن داغ ریخته ایم می ریزیم و یک طرف آن که سرخ شد و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و بعد قسمت بندی کرده و شهد سرد را به آن اضافه کرده و در ماهیتابه را گذاشته و می گذاریم شهد به کوکو برود ( حدود 10 دقیقه ) شهد : آب ، شکر ، پودر هل و زعفران را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و لی نباید سفت شود