خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کرمفیل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • کره 50 گرم
  • خامه 2 قاشق مربا خوری
  • آبلیمو 1 قاشق مربا خوری
  • اسانس کمی
طرز تهیه کرمفیل
دستور پخت کرمفیل

زرده تخم مرغ .شکر و وانیل را انقدر میزنیم تا کشدار بشه. بعد شیر و خامه قنادی را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.زرده تخم مرغ باید خوب هم بخوره تا بوی ضخم اون گرفته بشه کره و آرد را داخل تابه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه وچند دقیقه هم میزنیم بعد مایه تخم مرغی را به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم. اینجا دیگه باید حرارت را خیلی خیلی کم کرده و مدام هم بزنیم تا گلوله نشه و موادمون به خورد هم بره. میذاریم کرم ما به غلظت کافی برسه و بعد از روی شعله بر میداریم و میزاریم خنک بشه و اسانس دلخواه و رنگ مورد نظرمون را بهش اضافه میکنیم. کاربرد کرمفیل درانواع تارتها از جمله مواد میانی وروکش.داخل پیراشکی ودونات...و اکثر نانهای حجیم....قابل فرم دهی و استفاده در تزئین ها