خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کاپ کیک شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2عدد درشت به دمای محیط رسیده
  • آرد 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • وانیل اسانس 1 قاشق چایخوری
  • شکر 100 گرم
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • روغن 80 گرم
  • پودرکاکایو 50 گرم
  • شکر قهوه ای 100 گرم
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • باترمیلک 1/2 پیمانه
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی
دستور پخت کاپ کیک شکلاتی

فر را روی دمای 180درجه سانتیگراد گذاشته تا گرم شود.قالب کاپ کیک را آماده کنید و درون آن کپسول بگذارید. پودر کاکائو، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم تخم مرغ، شکر، شکر قهوه ای، و وانیل را تا زمان یکدست شدن هم می زنیم. حدود 6 دقیقه. سپس روغن افزوده و باترمیلک را اضافه کرده مخلوط میکنیم.و نصف این مواد را به مواد خشک اضافه می کنیم و هم می زنیم. دقت کنید که نباید زیاد هم زده بشه، در حد مخلوط شدن. مجددا بقیه ی مواد مایه کیک را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از مواد برداشته و به اندازه ای که نصف قالب کاپ کیک را بگیرد در قالب میریزیم . قالب را برای مدت بیست دقیقه تا 30 دقیقه در فر میذاریم . برای اطمینان از پخت بعد از این مدت میتونید با استفاده خلال دندان از پخت کیک مطمئن شوید .به این صورت که خلال را به مرکز کیک وارد کنید و در بیاورید اگه تمیز بیرون امد یعنی کیک کاملا پخته .این کیک یک کیک شکلاتی تقریبا مرطوب میباشد.