آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین. من از قالب کمربندی استفاده می کنم. درباره آرد بگم که مقدار آرد این دستور 3 پیمانه ست. اما چون نصفش رو میخوام کاکائویی کنم 4 قاشق از آرد بر میدارم که میشه همون 2 پیمانه و نیم. شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه. روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو... آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنید... موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک رو نصف کنین و توی 2 تا ظرف داشته باشین. به یکی 2 قاشق پودر کاکائو و به اون یکی 2 قاشق آرد اضافه کنین (اون 4 قاشق آرد اینحا جبران شد، شد همون 3 پیمانه آرد) خب حالا 2 تا ملاقه بردارین و دست بکار بشین، قالبتون رو بذارین دم دست، یه ملاقه از مایه سفید بریزین مرکز قالب، یه ملاقه هم از مایه کاکائویی بریزین روی مایه سفید، دقت کنین زیر ملاقه تون رو تمیز کنین تا از زیرش نریزه روی لایه سفید، حالا از مایه سفید دوباره بریزین روی این لایه و همینطور ادامه بدین تا موادتون تموم بشه... می بینید که لایه ها همینطور عقب میرن و موادتون هم اصلا قاطی نمی شن، وقتی آخرین لایه رو ریختین و مواد توی قالب کاملا پخش شد، 1 خلال بردارین و از کناره به سمت مرکز روی کیک خط بندازین تا طرح گل بیفته روی کیک، می تونین اینکارو هم نکنین و همونطوری بذارین توی فر... حالا قالب رو توی طبقه وسط فری که گرم کردین بذارین و 45 دقیقه با دمای 180 بذارین بمونه... البته حتما به کیکتون سر بزنید چون دمای فرها فرق دارند، وقتی آماده شد بذارین خنک بشه و از قالب دربیارید. نوش جان