خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پاوند کیک پنیری :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ ٤ عدد
  • آرد ٢ و ١/٤ پيمانه
  • بکینگ پودر ٢ قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر ١ پيمانه
  • نمک ١/٤قاشق چایخوری
  • کره ١٠٠ گرم
  • پنیر خامه ای يا پنير ماسكارپونه ٢٠٠ گرم
  • اسانس بادام يا اسانس ليمو و يا رنده ى پوست ليمو مقدار خیلی کم
پاوند کیک
دستور پخت پاوند کیک پنیری

اول از همه مواد یخچالى مثل تخم مرغ،کره و پنیر باید به دماى محیط برسه... فرُ با دماى 180 درجه ى سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه... قالب مناسب این کیک، قالب میان تهى میباشد که باید کاملاً چرب و آرد پاشى بشه... آرد و نمک و بکینگ پودرُ باهم مخلوط کنید و الک کنید و بذارید کنار... کره و پنیر خامه اى رو با دور متوسط همزن، هم بزنید، بعد از اینکه کاملاً مخلوط و یه دست شد، تخم مرغهارو دونه دونه اضافه کنید و بعد از اینکه کاملاً با مواد مخلوط شد ، تخم مرغ بعدى رو اضافه کنید. در نهایت وانیل و اسانس لیمو یا بادام و یا در صورت نداشتن این دو اسانس رنده ى پوست لیمو رو اضافه کنید و کمى هم بزنید، مخلوط آرد و بکینگ پودرُ روى مواد آماده شده الک کنید و در حد 30 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید. مایه ى آماده شده رو تو قالب بریزید. و سطح روى مایه رو کاملاً صاف کنید، در طبقه ى وسط فر بمدت پنجاه دقیقه قرار بدید. نکته: تو دستور این کیک شیر وجود نداره، و مایه ى کیک نسبتاً سفت هست. بعد از پخت کیک، اجازه بدید کمى خنک شه و بعد از قالب در بیارید، کمى پودر قند روى کیک بپاشید و با میوه تزیین کنید و نوش جان کنید. بجاى کره میتونید از مارگارین استفاده کنید.