خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک یزدی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 لیوان
  • روغن 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • پودر هل 1 قاشق چای خوری
کیک یزدی
دستور پخت کیک یزدی

روغن و شکر را با همزن به مدت یک دقیقه مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها را یکى یکى اضافه میکنیم، به اینصورت که تخم مرغ اول را افزوده سى ثانیه هم میزنیم و بعد تخم مرغ دوم و سى قانیه همزدن و درآخر تخم مرغ سوم و مجدداً سى ثانیه همزدن... بعد ماست را افزوده و فقط در حد مخلوط شدم میزنیم... آرد و بکینگ پودر و هل را مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم و به مایه کیک اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانى مخلوط میکنیم یا اینکه با دور کند همزن ده ثانیه هم میزنیم... در قالب کیک یزدى کپسول گذاشته و قالبها را تا نصفه با مایه کیک پر میکنیم و در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه میگذاریم... نکاتى که در پخت این کیک باید دقت کرد: -قبل از هرچیزى باید مدت زمان همزدن ها رعایت شود. -اگر میخواهید روى کیک گنبدى شود دو روش وجود دارد... یکى اینکه با چاقوى چرب شد یک + روى سطح کیک بزنید (یک خط افقى و یک خط عمودى) دومى اینکه بعد از پانزده ثانیه پخت پنج بار در فر را پشت سر هم باز و بسته کنید. -براى کیک یزدى بهتر است از ماست استفاده کنید. -حتماً میزان آرد سه لیوان سر خالى یا دو لیوان و نیم باشد وگرنه کیک سنگین میشود. -بااین مواد حدود 35 عدد کیک یزدى کوچک درست میشود. -میتوانید از روغن جامد، مایع و کره هرکدام که در دسترس است استفاده کنید ولى در صورت استفاده از روغن جامد و کره حتماً به صورت بنمارى بگذارید تا کمى روغن یا کره باز شود. -در صورتى که دوست داشتید میتوانید روى کیک یزدى ها کمى کنجد بپاشید. امیدوارم که توضیحات کامل باشن🤗