خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کنجد عسلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر 3 قاشق غذا خوری
  • عسل 3 قاشق غذا خوری
  • کنجد 1 لیوان
  • خلال پسته 2 تا 3 قاشق غذاخوری
کنجد عسلی
دستور پخت کنجد عسلی

بااینکه زیاد اهل شیرینی جات نیستم ولی کنجد عسلی از سری خوشمزه هاییه که همیشه عاشقشم😋 ولی ماشالله بیرونیا اونقدر شیرینن که کلا از خیرش میگذرم😓 چند وقت پیش یه کم کنجد گرفته بودم واسه روی نون، امروز گفتم خودم کنجد عسلی رو امتحان کنم، شاید خوشمزه بشه، جاتون سبز اونقدر عالی شده که ازین به بعد همه اش خودم درستش میکنم، عمراً ازین بیرونیا بگیرم... تازه شم باعسل طبیعی کوهستانای خودمون درستیدم😉 اول کنجد و خلال پسته رو توی تابه یه کم تفت میدهیم... حالا عسل و شکر را باهم روی حرارت میگذاریم تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه، کنجد و خلال پسته رو اضافه میکنیم و هم میزنیم... حالا تویه ظرف کاغذ روغنی انداخته مواد رو میریزیم، با پشت قاشق چرب شده صاف میکنیم و با چاقو برش میزنیم... من واسه راحتی کارم ازین قالب کوچولوها داشتم توی اون ریختم...