خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کاپ کیک با مغز نوتلا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: بانوی آفتاب
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1 لیوان سرخالی
  • شیر 1/2 لیوان
  • روغن 1 لیوان سرخالی
طرز تهیه کاپ کیک با مغز نوتلا
دستور پخت طرز تهیه کاپ کیک با مغز نوتلا

این کاپ کیک در عین حال که سادگی بسیار خوشمزست بافت نرم و لطیفی داره و خیلی هم خوب پف میکنه حتما همه مواد رو از نیم ساعت قبل بیرون بذارید تا به دمای محیط برسد... تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود شیر و روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید... یک سوم داخل کپسول های کاپ کیک رو از مواد پرکنید، روی اون یک قاشق نوتلا بریزید و مجدد یک سوم دیگر قالب را با مواد پرکنید، روی کاپ کیکها میتونید از مغز گردو استفاده کنید، کپسول هارو در سینی گذاشته و درفری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت 20 دقیقه بذارید که بپزه درآخر گریل رو روشن کنید تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه...