خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت تارت کیک کرمدار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 1 قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 70 گرم
  • شیر 1/2 لیوان + 2 لیوان
  • روغن 80 گرم
  • کره 1/2 قاشق غذا خوری
تارت کیک کرمدار
دستور پخت تارت کیک کرمدار

ابتدا تارت رو آماده میکنیم، به این صورت که شکر و وانیل و تخم مرغ ها ذو باهم مخلوط میکنیم، پنج دقیقه باهمزن میزنیم، شیر و روغن رو اضافه میکنیم، آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و الک میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم... کف قالب تارت رو با روغن جداکننده (ترکیب مساوی آرد و کره و روغن مایع) چرب میکنیم، مایه کیک رو میریزیم، در فر 180 درجه به مدت نیم ساعت میگذاریم... حالا میریم سراغ کرم، همه مواد کرم غیر از کره رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم، هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد، کره رو اضافه واز روی حرارت برمیداریم تا از دما بیافتد... بعد از سرد شدن کیک، کمی روی کیک آبمیوه میریزیم، یک عدد موز رو حلقه حلقه میکنیم و روی کیک میچینیم، در آخر کرم رو روی کیک میریزیم، بعد از اینکه کرم خودشو گرفت و کامل سرد شد روی کیک رو تزئین میکنیم و نوش جان میکنیم...