خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکی کریسمس :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 250 گرم
  • پودرقند 60 گرم + 220 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • کره 100 گرم
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه کوکی کریسمس
دستور پخت کوکی کریسمس

سلام دوستای نازنینم، میدونم الان میگید آخه سال نو میلادی به توچه؟ خب آخه من از بچگی عاشق فیلم و کارتونای کریسمس بودم، کلاً دوست دارم از هر بهانه ای واسه شادی استفاده کنم، کریسمس هم بهانه ای شد واسه این کوکی های ناناز☺️ 📝طرز تهیه: کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، عسل را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم... خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه... روی این کوکی های خوشمزه رو با شکلات مغزهای مختلف میتونید تزیین کنید عالی میشه... رویال آیسینگ 📝طرز تهیه: ابتدا سفیده تخم مرغ را هم میزنیم تا پف کند، بعد آبلیمو وانیل و پودر قند را اضافه و با دور کند همزن می زنیم و بعد به مدت 5 دقیقه با دور تند می زنیم، بعد در پیاله های کوچک ریخته رنگ اضافه می کنیم و باهاش کار می کنیم اگه رویال خیلی سفت بود میتونید با یه کم آب به غلظت مناسب برسید... کار کردن باهاش خیلی راحته امیدوارم امتحان کنید و خوشتون بیاد... وقتی آیسینگ رو زدید بزارید تو محیط اشپزخونه خشک بشه