خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کاپ کیک نارگیل و شیرعسلى :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1 و 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • شکر 2/3 پیمانه
  • شیر عسلی به مقدار دلخواه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • ماست پرچرب 1 پیمانه
  • هل 3 عدد
  • پودر نارگیل 1/2 پیمانه
کاپ کیک نارگیل و شیر عسلی
دستور پخت کاپ کیک نارگیل و شیرعسلى

ابتدا فر را روى دماى 180 درجه گرم کنین ، داخل کاسه 3 عدد تخم مرغ ، شکر 2/3 پیمانه ، هل 3 عدد پودرشده را با همزن برقى بزنین تا رنگش روشن شده و پف کنه ، حالا ماست پرچرب 1 پیمانه و روغن مایع 1/2 پیمانه را اضافه کنین و هم بزنین ، درآخر مخلوط 1و 1/4 پیمانه آردسفید و 2 قاشق چایخورى بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کرده و بصورت دورانى هم زده تا ترکیب بشه ،سپس پودر نارگیل 1 پیمانه را بریزین و هم بزنین بعد داخل قالب مافین کاغذ انداخته و از مایه کاپ کیک تا دو سوم قالب ریخته و در فر به مدت 30 الى 40 دقیقه قرارداده، وقتى از فر بیرون آوردین تا زمانیکه داغه شیرعسلى را روى کاپ کیکا بریزین و سرو کنین ..