خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ساچر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 180 گرم
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 130 گرم
  • روغن 50 گرم
  • پودرکاکایو 40 گرم
  • کره یا مارگارین 100 گرم
  • مارمالاد توت فرنگی برای داخل کیک 50 گرم
کیک ساچر
دستور پخت کیک ساچر

آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در کاسه ای بزرگ باهم مخلوط کنید. کره و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب گرددوسپس اجازه دهید قدری خنک شود . زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرید.سپس در یخچال قرار دهید. زرده ها ،مخلوط کره و شکر ،وانیل، روغن مایع را به آرد اضافه کنید و فقط یک دور باهمزن بزنید( غلظت مایه خیلی سفته). سفیده ها را اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید . کف قالب 20 سانتی رو کاغذ روغنی بیاندازید و چرب کنید . داخل این کیک ازمارمالاد استفاده میشه ، من از مربا بالنگ استفاده کردم ،با یک قاشق بعد اینکه مایه کیک رو داخل قالب ریختم تکه هایی از مربا را داخل کیک گذاشتم ،، شما می تونید برای راحتی کار مارمالادی که کمی گرم شده رو در انتهای کار با مایه ی کیک مخلوط کنید،سپس داخل قالب بریزید. فر 180 درجه ..طبقه وسط ...زمان پخت حدودا 40 دقیقه . بعد از پخت کمی اجازه دهید از داغی کیک کاسته شود و بعد از قالب خارج کنید ، تا کیک گرم است کل کیک رو با مارمالاد گرم شده پوشش دهید ،بعد می تونید از یک لایه کرم گاناش برای روی کیک استفاده کنید و کاملا روی مارمالاد را پوشش دهید( 1.کیک گرم ، 2.پوشش با مارمالاد و 3.بعد پوشش با گاناش). بعد از آماده شدن کیک ، قدری به کیک استراحت دهید و بعد سرو کنید.