خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کرم باواریای بلوط :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 350 گرم
  • شیر 4 لیوان
  • زرده تخم مرغ 10 عدد
  • خامه 750 گرم
  • پودر ژلاتین 25 گرم
  • پودر بلوط 125 گرم
  • مغز بلوط برای تزیین
  • کرم بلوط 1 قوطی کوچک
Bavarian oak cream
دستور پخت کرم باواریای بلوط

برای آماده کردن این کرم بهتر است از قالبهای فلزی نقش دار استفاده کنیم.

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده، با همزن برقی میزنیم تا کاملاً سفت و سفید و کشدار شود.

شیر را می جوشانیم و در حالت کاملاً داغ کم کم روی زرده میریزیم و مخلوط میکنیم. ژلاتین را خرد کرده، در ظرف کوچکی میریزیم ظرف را در ظرف آب گرمی قرار میدهیم و ظرف آب را روی شعله ملایم میگذاریم و گاهی هم میزنیم تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شود.

ژلاتین حل شده را کاملاً مخلوط نموده، کرم بلوط و پودر بلوط بوداده را اضافه می نماییم.

وقتی مایه کاملاً سرد شد 3 تا 4 قاشق از خامه را برای تزیین بر می داریم و بقیه خامه مایه زرده تخم مرغ میریزیم. را با مایه زرده و شیر و بلوط مخلوط کرده هم میزنیم؛ بعد مایه را در قالب میریزیم و قالب را در یخچال میگذاریم تا مدت 2 تا 3 ساعت بماند و کرم کاملاً بسته و سفت شود.

قالب را بیرون می آوریم در ظرفی که گنجایش قالب را داشته باشد آب گرم میریزیم و قالب را یک لحظه در آب گرم قرار میدهیم آب باید تا لبۀ قالب برسد ولی داخل قالب نریزد قالب را از آب خارج کرده خشک می نماییم؛

ظرف قشنگ و پایه داری را روی دهانه قالب میگذاریم و کرم را در ظرف برمیگردانیم. بلوطهای درسته را به طور منظم روی کرم میچینیم. خامه را که کنار گذارده ایم با 2 قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط نموده ظرف خامه را روی ظرف یخی قرار میدهیم خامه را با همزن برقی میزنیم تا سفت شده فرم بگیرد؛ خامه فرم گرفته را در قیف میریزیم و وسط بلوطها را با آن تزیین مینماییم.