با یک قالب گرد یا دهانه یک لیوان کوچک نانها را قالب زده می بریم. تخم مرغ و شیر و . دارچین و عرق بهار نارنج و پنیر را مخلوط میکنیم کمی نمک و فلفل هم به آنها اضافه نموده،
خوب بهم میزنیم . روغن را میگذاریم داغ شود نانها را به مایه شیر و تخم مرغ آغشته میکنیم و بلافاصله در روغن می اندازیم (حرارت باید ملایم باشد یک طرف کروکتها که طلایی شد، آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان هم طلایی شود بعد آنها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی گرفته شود. کروکت ها را همچنان گرم مصرف میکنیم از این کروکت میتوان بعنوان پیش غذا
استفاده کرد.
همچنین میتوانیم مغز نان را با مخلوط تخم مرغ و شیر و دارچین و کمی نمک مخلوط نموده، مالش دهیم تا به شکل خمیری درآید. بعد گلوله هایی به اندازه یک گرد و از آن بر می داریم و در دست به شکل دایره در می آوریم. بعد آنها را در روغن انداخته، اطرافشان را سرخ میکنیم. وقتی رنگ آنها طلائی ،شد در صافی میچینیم تا روغن زیادی آنها گرفته و آماده مصرف شوند. ولى طریقه نخست آسانتر است.