مواد لازم برای 10 تا 12 نفر
توت فرنگی رسیده 1 کیلوگرم
پودر قند 350 گرم
خامه 300 گرم
ژلاتین 10 ورق ( 20 گرم)
وانیل1 قاشق چایخوری سرخالی
طرز تهیه
یا 1 بسته وانیل با شکر
چند عدد از توت فرنگیهای رسیده یک اندازه را برای تزیین کنار میگذاریم دم بقیه را گرفته می شوئیم و در آبکش میریزیم تا آب آن برود و با ماشین یا هر وسیله دیگری که در دسترس
.
است، آن را کاملاً له کرده، به شکل پوره در می آوریم. ورقه های ژلاتین را خرد کرده، در ظرف کوچکی میریزیم مقداری آب جوش به طوری که روی ژلاتین را کاملاً بگیرد، روی ژلاتین می ریزیم ظرف محتوی ژلاتین را در ظرف آبی قرار میدهیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم گاهی هم میزنیم تا ذرات ژلاتین کاملاً حل شود پودر قند و پوره توت فرنگی و خامه را مخلوط می نماییم ژلاتین حل شده را در این مایه میریزیم و هم میزنیم تا تمام مواد کاملاً مخلوط گردد قالب فلزی دالبردار قشنگی را که گنجایش کافی داشته باشد، انتخاب می نماییم و مایه خامه و توت فرنگی را در قالب میریزیم باید قالب تقریباً پر شود. قالب را در یخچال میگذاریم تا کرم بسته شود معمولاً بعد از 2 تا 3 ساعت کرم بسته خواهد شد. قالب را از یخچال بیرون میآوریم ظرفی را آب نیم گرم میریزیم و قالب کرم را در ظرف آب قرار میدهیم. آب باید تا دهانه قالب برسد ولی داخل قالب نشود یک لحظه میکنیم، قالب را آهسته صبر می تکان میدهیم اطراف کرم باید از قالب جدا شود قالب را از آب خارج کرده، با حوله خشک می نماییم. ظرفی متناسب با کرم را روی دهانه قالب قرار میدهیم و کرم را در قالب برمیگردانیم. اگر کرم به آسانی از قالب جدا نشد یک لحظه دیگر قالب را در آب نیم گرم میگذاریم و کرم را در ظرف برمیگردانیم؛ بعد آن را با خامه فرم گرفته در قیف و چند عدد توت فرنگی تزیین می نماییم.
امیدوارم از طرز تهیه کرم باواریای توت فرنگی لذت برده باشیدو نوش جان !
از اینکه با کیک یار همراه هستید سپاس گذاریم.