مواد لازم :
سیب 1 عدد
آرد 260 گرم
شکر 105 گرم
شیر 130 میلی لیتر
روغن مایع 130 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پور 5 گرم
وانیل 5 گرم
زست پرتقال مقداری
مواد لازم برای کرم
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر 105 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
نشاسته گندم یا ذرت یک قاشق غذا خوری
شیر 250 میلی لیتر
وانیل 5 گرم
زست پرتقال مقداری
طرز تهیه کرم:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه گرم میکنیم
ابتدا شیر سرد را رووی نشاسته می ریزیم و انقدر هم میزنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود و گلوله نشود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده آن را به همراه شکر و وانیل میزنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد شیر و نشاسته را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم درون مخلوط شیر و تخم مرغ می ریزیم.در اخر زست پرتقال را اضافه کرده و مواد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس اجازه میدهیم خنک شود و درون قیف می ریزیم.
طرز تهیه کیک:
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را خوب هم زده تا رنگش روشن شده و پف کند. شیر و روغن مایع و زست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی و کم کم به مواد خیس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
یک قالب 25 سانتی را با کاغذ بپوشانید و یا خوب چرب کنید .مواد کیک را درون قالب بریزید و روی ان را با کرمی که از قبل آماده کردیم بپوشانید. روی کرم را نیز با سیب هایی که به صورت حلزونی پایپ شده اند مانند تصویر روی کیک بچینید .
کیک را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل در 180 درجه گرم شده است بگذارید تا بپزد.
سپس کیک را از فر درآورده و دو الی سه دقیقه بعد به صورت دلخواه پودر قند الک یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.
امیدوارم از طرز تهیه کیک سیب کرمدار لذت برده باشید نوش جان !
با کیک یار همراه بمانید.