خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک سیب کرمدار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: آنا شیرازی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 270 گرم
  • بکینگ پودر 5 گرم
  • وانیل 10 گرم
  • شکر 210 گرم
  • شیر 380 میلی لیتر
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • سیب یک عدد
  • نشاسته گندم یک قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 130 میلی لیتر
  • زست پرتقال مقداری
دستور پخت طرز تهیه کیک سیب کرمدار

مواد لازم :

 سیب 1 عدد

 آرد 260 گرم

 شکر 105 گرم

 شیر 130 میلی لیتر

 روغن مایع 130 میلی لیتر

  تخم مرغ 2 عدد

 بیکینگ پور 5 گرم

وانیل 5 گرم

 زست پرتقال مقداری

مواد لازم برای کرم

زرده تخم مرغ یک عدد

 شکر 105 گرم

آرد 1 قاشق غذاخوری

 نشاسته گندم یا ذرت یک قاشق غذا خوری

 شیر 250 میلی لیتر

وانیل 5 گرم

 زست پرتقال مقداری

طرز تهیه کرم:

ابتدا فر را با دمای 180 درجه گرم میکنیم

ابتدا شیر سرد را رووی نشاسته می ریزیم و انقدر هم میزنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود و گلوله نشود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده آن را به همراه شکر و وانیل میزنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد شیر و نشاسته را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم درون مخلوط شیر و تخم مرغ می ریزیم.در اخر زست پرتقال را اضافه کرده و مواد را روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید. سپس اجازه میدهیم خنک شود و درون قیف می ریزیم.

طرز تهیه کیک:

 تخم مرغ ها و شکر و وانیل را خوب هم زده تا رنگش روشن شده و پف کند. شیر و روغن مایع و زست را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و به آرامی و کم کم به مواد خیس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.

یک قالب 25 سانتی را با کاغذ بپوشانید و یا خوب چرب کنید .مواد کیک را درون قالب بریزید و روی ان را با کرمی که از قبل آماده کردیم بپوشانید. روی کرم را نیز با سیب هایی که به صورت حلزونی پایپ شده اند مانند تصویر روی کیک بچینید .

کیک را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل در 180 درجه گرم شده است بگذارید تا بپزد.

سپس کیک را از فر درآورده و دو الی سه دقیقه بعد به صورت دلخواه پودر قند الک یا با هر چیزی که خواستید تزیین کنید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک سیب کرمدار لذت برده باشید نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.