مواد لازم
تخم مرغ 5 عدد
آرد 170 گرم
روغن مایع 90 گرم
شکر 170 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق چایخوری
سرکه سفید 2 ق غذا خوری
رنگ قرمز خوراکی حدود یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ردولوت:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت متوسط یا بالا بزنید تا کمی کف کند سپس نیمی از شکری که در دستور گفته شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرید .
زرده های تخم مرغ را با وانیل و مابقی شکر با همزن بزنید تا کرمی رنگ شود . سپس روغن مایع ، سرکه و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند
آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید . سپس به تناوب مواد خشک و سفیده فرم گرفته را با هم ترکیب کنید و در حدی مواد را هم بزنید تا مایه کیک یک دست شود. توجه کنید که بیشتر همزدن کیک باعث میشود کیک به خوبی پف نکند.
تو قالب سایز 20 سانت کاغذ روغنی قرار دهید و مایه کیک را داخل قالب بریزید فر را از قبل گرم کنید و مایه کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه بپزید.
امیدوارم از طرز تهیه کیک ردولوت لذت برده باشید. نوش جان !
با کیک یار همراه بمانید.