خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت طرز تهیه کیک ردولوت :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: آنا شیرازی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 170 گرم
  • بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • شکر 170 گرم
  • سرکه دو قاشق غذا خوری
  • رنگ قرمز خوراکی یک و نیم قاشق چایخوری
دستور پخت طرز تهیه کیک ردولوت

مواد لازم

تخم مرغ  5 عدد

آرد  170 گرم

روغن مایع  90 گرم

شکر  170 گرم

بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری

وانیل یک قاشق چایخوری

سرکه سفید 2 ق غذا خوری

رنگ قرمز خوراکی حدود یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ردولوت:

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید .

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی با سرعت متوسط یا بالا بزنید تا کمی کف کند سپس  نیمی از شکری که در دستور گفته شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرید .

زرده های تخم مرغ را با وانیل و مابقی شکر با همزن بزنید تا کرمی رنگ شود . سپس روغن مایع ، سرکه و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند

آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید . سپس به تناوب مواد خشک و سفیده فرم گرفته را با هم ترکیب کنید و در حدی مواد را هم بزنید تا مایه کیک یک دست شود. توجه کنید که بیشتر همزدن کیک باعث میشود کیک به خوبی پف نکند.

تو قالب سایز 20 سانت کاغذ روغنی قرار دهید و  مایه کیک را داخل قالب بریزید فر را از قبل گرم کنید و مایه کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه بپزید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک ردولوت لذت برده باشید. نوش جان !

با کیک یار همراه بمانید.