این دسر مدرن اسپانیایی در رستوران اسپانیایی La Vina در سن سباستین شمال اسپانیا برای اولین بار تهیه شد. طرز تهیه اصلی این چیز کیک را سرآشپز سانتیاگو ریورا چندین دهه پیش تهیه کرد و امروزه در سراسر دنیا پرطرفدار است.
دلیل اینکه رویه چیز کیک سن سباستین سوخته به نظر می رسد این است که برای مدت کوتاهی در دمای بالا پخته می شود و این رویه سوخته مانند رنگ شکل می گیرد، به همین دلیل به آن چیز کیک باسکی سوخته نیز میگویند. که اگر آن را برای مدت زمان کوتاه تری درون فر قرار دهیم،یک چیزکیک با داخلی نرم و ابریشمی و کرمی خواهیم داشت،طرز تهیه آن بسیار ساده است که به نظر میرسد، شبیه یک نسخه ساده تر از طرز تهیه چیز کیک نیویورکی است.
دستور پخت چیزکیک سن سباستین
مواد لازم:
پنیر خامهای بی نمک: یک کیلوگرم
تخم مرغ:6 عدد
شکر: یک لیوان فرانسوی دستهدار
خامه صبحانه: 500 میلیگرم
آرد: یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا پنیر و شکر را با همزن تا جایی میزنیم تا دانههای شکر کاملا در پنیر حل شود
سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه میکنیم، هر تخم مرغ را 30 ثانیه با همزن در مواد مخلوط میکنیم و سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، خامه صبحانه را به مواد اضافه کرده و باز هم میزنیم
در انتها یک قاشق آرد را در مواد الکی کرده و اینبار با همزن دستی آرد را در مواد به آرامی حل میکنیم.
دیواره و کف قالب 22 سانتی را کاملا با کاغذ روغنی میپوشانیم مواد را داخل ظرف ریخته و سه چهار بار روی یک سطح محکم میکوبیم تا هوای اضافه آن خارج شود
سپس آنرا در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا یک ساعت قرار میدهیم تا جایی که سطح و اطراف چیزکیک کاملا برشته شود
بعد از اینکه چیزکیک شما پخته شد بدون اینکه به آن دست بزنیو یک ساعت در محیط قرار دهید و پس از خنک شدن حداقل 5 ساعت آنرا دد یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.
بعد از چند ساعت چیز کیک شما آماده است،
معمولا چیز کیک سن سباستین با سس شکلات یا سیروپ میوه سرو میشود.
امیدوارم از طرز تهیه چیز کیک سن سباستین لذت برده باشید. نوش جان!