خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت دسر عربی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • شکر در صورت تمایل یک قاشق چای خوری
  • شیر دو لیوان
  • خامه صبحانه یک پاکت
  • پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
  • پودر نسکافه یک بسته
  • پودر کاکائو نصف قاشق چای خوری
  • پودر کرم کارامل یک بسته
  • بیسکوییت پتی بور یک بسته (دوازده عدد)
  • شکلات قطره ای تزیینی در صورت تمایل به مقدار لازم
دسر عربی
دستور پخت دسر عربی

دسر عربی یک دسر ساده و آسان است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد و به روش های متنوعی آماده می شود. همانطور که از نام این دسر پیداست منبا آن به کشور های عربی بر میگردد. یکی از انواع ساده و خوشمزه آن با کرم کارامل و نسکافه است که طرز تهیه آن در ادامه آورده شده است.

مواد لازم

پودر کرم کارامل : یک بسته

شیر : دو لیوان

پودر ژلاتین : یک قاشق غذا خوری

نسکافه : یک بسته

پودر کاکائو : نصف قاشق چایخوری

بسکوییت پتی بور: یک بسته ( دوازده عدد)

خامه صبحانه : یک پاکت (100 گرم)

شکر ( در صورت تمایل ) : یک قاشق چایخوری

شکلات قطره ای تزئینی ( در صورت تمایل ) : به مقدار لازم

دستور پخت دسر عربی

ابتدا یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین و یک بسته پودر کرم کرامل را در دو لیوان شیر سرد حل میکنیم . یک بسته نسکافه و نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و انقدر هم میزنم تا یک دست شود. اگر مایل بودید میتوانید یک قاشق چاخوری شکر به مواد اضافه کنید.

مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا به جوش بیاید. سپس مواد را به همراه خامه صبجانه و بیسکوییت ها داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.

قالب مورد نظر را چرب میکنیم و مواد داخل مخلوط کن را داخل قالب میریزیم. مواد را به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد سپس برای چند لحظه قالب را درون آبجوش قرار میدهیم و آنرا روی ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم. در نهایت روی دسر عربی را با شکلات قطره ای تزئین میکنیم. دسر ما آماده سرو است.

امیدوارم از طرز تهیه دسر عربی ساده و خوشمزه لذت برده باشیدو نوش جان !