خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کرم شکلات و بادام :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • شکر ۱۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۳ لیوان
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • خامه فرم گرفته یک پیمانه
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
  • آب سرد نصف پیمانه
  • بادام بو داده شده و پودر شده به میزان دلخواه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم شکلات و بادام
دستور پخت کرم شکلات و بادام

پودر ژلاتین رو. روی آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بمونه بعد هم بزنید و. روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف بشود. زرده تخم مرغ،وانیل،شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود،بعد پودر کاکائو را اضافه می کنیم،یک لیوان شیر را جوشانده وبه مواد زرده اضافه و تند هم میزنیم،سپس بقیه شیر و. ژلاتین را اضافه و هم میزنیم و. در آخر بادام و. خامه رو اضافه هم میزنیم و. در ظرف مورد نظر میریزیم و. 5الی6ساعت در یخچال قرار می دهیم.