خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله کیک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آب جوش 1 لیوان
  • خامه زده شده به میزان لازم
  • آب سرد 1/2 لیوان
  • پودر ژله 1 بسته
  • پودر کیک آماده 1 بسته
طرز تهیه ژله کیک
دستور پخت ژله کیک

فر رو روشن کنید و روی 180 درجه سانتی گراید بذارید. اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید. بعد یه قالب کیک دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید. بهتره از قالب های ساده استفاده کنید. مثلا قالب کیک مستطیلی یا قالب کیک دایره. مواد کیک رو داخل قالب کیک بریزید. زمانی که فر گرم شد، قالب کیک رو داخل فر بذارید. اجازه بدید کیک داخل فر بپزه. بعد از پخت، کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه. پودر ژله رو با 1 لیوان آب جوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرویو یا به روش بن ماری، حل کنید. بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبنده. روی سطح کیک رو با چاپستیک (قاشق چینی) یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید. طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن. ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه. تا دو سوم کیک کافیه. حالا ژله رو روی کیک بریزید. کیک رو بذارید داخل یخچال و یه شب تا صبح یا 7 ساعت وقت بدید ببنده. کیک رو خارج کنید و روش خامه فرم گرفته بریزید و تزیین کنید و بعد برش بزنید.