ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم گذاشته و کمی هم بزنید. مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه و زعفران را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد. ظرف پیرکس یا جام مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم بیسکویت گذاشته بعد یک ردیف موز روی بیسکوییتها چیده و دوباره روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد.