اول از همه شکر رو با یک چهارم فنجان آب روی حرارت بگذارید و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شه و کم کم به کارامل تبدیل و کرم رنگ شه،فقط مواظب باشید تا نسوزه،حالا یک نصف خامه رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا مایه غلیظ کاراملی شه. بعد از اون یک لیوان شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد در اثر حرارت یک دست شه. مواد رو از رو حرارت بردارید و بقیه خامه رو بهش اضافه کنید. سپس پودر ژلاتین رو روی نصف استکان آب بپاشید و وقتی اسفنجی شد به روش بنماری کنید و به مواد اضافه کنید. حالا اجازه بدید که دسر خنک شه و آب انار رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا دسر رو داخل قالب مورد نظرتون بریزید وقتی نیم بند شد ژله اناررو که از قبل آماده کردید و خنک شده رو روش بریزید و حداقل 3ساعت بهش اجازه بدید تا درون یخچال بمونه.