خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت گاناش :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • روغن مایع یا کره 2قاشق غذاخوری
  • خامه 100گرم
  • شکلات تخته ای 100گرم
طرز تهیه گاناش
دستور پخت گاناش

(درصورتی که شکلاتتون تلخ بود می تونید از شکر هم استفاده کنید) اول خامه رو روی حرارت بذارید و با کره خوب مخلوط کنید وقتی خامه از کناره ها شروع به قل زدن کرد از روی حرارت بردارید و شکلات های رنده شده تون رو بهش اضافه کنید و خوب بهم بزنید و سعی کنید که هرچه زودتر کیکتون رو باهاش روکش کنید تا در مجاورت هوا سفت نشه.