خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله خامه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • وانیل ½ قاشق چایخوری
  • شکر 3 قاشق غذا خوری
  • خامه کم چرب زده نشده 250 میلی لیتر
  • ژله با طعم میوه ای دلخواه
طرز تهیه ژله خامه ای
دستور پخت ژله خامه ای

شکر و وانیل را به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. پودر ژله را در ظرف دیگری بریزید، یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفافی حاصل شود. دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع قدری خنک شود، بعد مخلوط خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و مایع ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. ظرف ژله را بدون درپوش داخل یخچال قرار دهید تا ببندد. (این مرحله بین 3-4 ساعت طول می کشد)بعد به دلخواه سطح ژله را تزئین و سرو کنید. خب این دستور ژله خامه ای بود. 🍄🍄🍄🍄 بریم که داشته باشیم ژله خوشگلمونو😍 برای درست کردن این ژله من از ژله آلبایویی و ژله طالبی استفاده کردم. اول از همه وقتی به ژله آلبالویی یک لیوان آبجوش اضافه کردیم(طبق دستور ژله خامه ای)،دو قاشق از ژله ساده رو برمیداریم و بهش دو قاشق آب سرد اضافه می کنیم و کنار میگذاریم و بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم.** دو تا ظرف یا کاسه هم شکل اما با دوتا سایز مختلف انتخاب می کنیم،داخل ظرف بزرگ تر به قطر 3 سانت ژله خامه ای طالبی رو می ریزیم و ظرف کوچک تر رو هم از ژله خامه ای آلبالویی پر می کنیم،هردو رو داخل یخچال میگذاریم تا ببندن. بعد از اینکه ژله ها گرفتند ظرف بزرگتر رو خارج می کنیم و با قالب هر شکلی که دوست داشتید از بقیه ژله خامه ای جدا کنید. حالا نوبت اون دو قاشق ژله است،به واسطه این ژله جایی رو که به وسیله قالب خالی کردید پر کنید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا ببنده. حالا ژله خامه ای آلبالویی رو کاملا از ظرف جدا کنید. ظرف بزرگتر رو خارج کنید و ژله کوچیک تر رو داخلش بگذارید و بقیه ژله خامه ای رو داخل ظرف بزرگتر خالی کنید. دوباره داخل یخچال بگذارید تا کامل خودش رو بگیره در آخر هم اون رو توی ظرف برگردونید. ژله مغزدار قشنگتون نوش جانتون.