خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت ژله بستنی قلبی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: تیم کیک یار
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • آب جوش 6 تا یک لیوان
  • آب سرد 1 لیوان
  • پودر ژله آلبالو 1 بسته
  • بستنی وانیلی 5 تا 2/3 لیوان
  • پودر ژله شاتوت 1 بسته
  • پودر ژله کوکاکولا 1 بسته
  • پودر ژله لیمو 1 بسته
  • پودر ژله پرتقال 1 بسته
  • پودر ژله آلوورا 1 بسته
طرز تهیه ژله بستنی قلبی
دستور پخت ژله بستنی قلبی

امیدوارم همه لحظه های زندگیتون پر باشه از خاطره های قشنگ 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 پودر ژله (شاتوت ، لیمو ، پرتقال ، کوکاکولا ، آلبالو ، آلو ورا ) هر کدام از ژله ها رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و به دمای اتاق برسه.سپس به هر کدام دو سوم لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم. بعد توی قالب سیلیکونی قلبی(قالب شکلات) ریختم و گذاشتم ببنده. بعد از بسته شدن قلب هارو از قالب جدا کردم. پودر ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم بعد یک لیوان آب خنک بهش اضافه کردم و گذاشتم کمی خنک بشه قالبم رو چرب کردم .مقداری ژله آلوورا ریختم توش و قلب های رنگی که با ژله و بستنی درست کرده بودم یک ردیف توش چیدم و گذاشتم توی یخچال.کمی که سفت شد دوباره ژله آلو ورا اضافه کردم و یک ردیف دیگه قلب هارو چیدم و گذاشم تا ببنده.همین طور ادامه دادم تا بالای قالب پ.ن 1 : برای جدا کردن ژله از قالب دور اون رو با چاقو جدا کردم.چندین ضربه به زیر و دور قالب زدم و برعکس کردم. پ.ن 2: اگر ژله آلوورا گرم باشه قلب های رنگی توش آب میشه پ.ن 3 : برای سریع تر شدن کار میشه هر سری توی فریزر بزارین ببنده