خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت پای زردآلو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: بانوی آفتاب
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1 و 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 3/4 پیمانه
  • شیر 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • زردآلو به میزان لازم
طرز تهیه پای زردآلو
دستور پخت پای زردآلو

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب هم میزنیم تا حجمش زیاد بشه روغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم آرد و بکینگ پودر 3بار الک شده را در سه مرحله با شیر اضافه کرده هم میزنیم مواد کمی سفته قالب را کاغذ گذاشته دو سوم از قالب و پر میکنیم و روش زردالو میزاریم میتونید زردآلو رو نصف کنید و بزارید . دمای 175 بمدت 30دقیقه روشو بعد خنک شدن پودر قند بپاشید نوش جان🌹