ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با 50 گرم از شکر و وانیل در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آب کمپوت آناناسرا کمی گرم کنید و به شکر و زرده اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید(روش بن¬ماری) و شروع به هم زدن کنید تا زرده ها کاملاً سبک شوند.پودر ژلاتین و هم جدا بن ماری کنید و به زرده اضافه کنید بعد اسانس آناناس و پوست لیموی رنده شده را نیز اضافه کنید. سفیده ها را جداگانه در یک ظرف تمیز بریزید و با همزن بزنید. بعد از اینکه سفیده فرم گرفت 50 گرم از شکر را کم کم به آن اضافه کنید. خامه را هم با 50 گرم باقیمانده شکر بزنید تا فرم بگیرد و در آخر، مخلوط زرده، سفیده و خامه را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که به صورت دورانی و با لیسک (قاشق مخصوص) آنها را مخلوط کنید. در این مرحله، آناناس خرد شده، گردوی خرد شده و خلال پسته را اضافه کنید. کف یک قالب لوف* با اندازه 23 در 12 سانتیمتر را با یک نایلون کاملاً بپوشانید و پلمبیر را داخل آن بریزید. قالب پلمبیر را یک روز داخل فریزر قرار دهید. با این مقدار مواد برای 10 تا 12 نفر دسر تهیه می شود.